Om Møbelringen Harald Viken

Vi tilbyr etter økende etterspørsel ulike tjenester, alle tilhørende i møbelfaget. Hos oss kan du få de utført, alle til faste og på forhånd avtalte priser.

Vår historie

Selskapet Harald Viken ble etablert i 1951 av Harald Viken 1908 – 1985. Helge Einar Viken 1951 – 2020 overtok i 1971 selskapet i en alder av 20 år. I 2019 overtok Britt og Magnus Vågen aksjemajoriteten i selskapet. 

I begynnelsen var salgsvaren symaskiner. Med symaskinen på sykkelens bagasjebærer, tok Harald Viken fatt i mulighetene. Denne tiden, rett etter at husene fikk strøm, åpnet det seg muligheter for salg av ulike typer husholdningsmaskiner. Og selvfølgelig møbler. 

Selskapet Harald Viken har gjennom årene hatt ulike tilholdssteder i Bud, Elnesvågen og fra 2014 i Malmefjorden. 

I dagens virksomhet er det svært viktig for oss å ta vare på de ekte og reelle verdiene som er bygget i selskapet gjennom årtier, samtidig som vi tilpasser oss våre kunder når det gjelder andre typer krav til kunnskap og service.

Historien til Harald Viken
Velg den riktige sengen på Møbelringen Harald Viken

Møbler for livet – Møbelringen Harad Viken AS i dag.

Møbelringen Harald Viken i Malmefjorden er en møbelbutikk med mer enn 70 års lokal historie. I en butikk med lokale eiere og med ansatte som «føler kunden på kroppen».

Vi vet at gode varer til gode priser er det flere som tilbyr. Og at vi derfor må være best på bl.a. kunnskap og service, slik at du som kunde skal ha nytte av å besøke vår butikk. Enten du du velger å handle hos oss eller ikke.

I vår butikk er det møbler det handler om. God plass, rent og ryddig. Du opplever det allerede når du parkerer bilen på store og romslige parkeringsplasser.

Hos oss er det alltid fagfolk på jobb. I en rolig og god atmosfære kan du finne inspirasjon. Vi er en liten bedrift med hele 8 arbeidsplasser. Det er et resultat vi er stolte av.

Har du enda ikke vært hos Møbelringen Harald Viken -
7 min. fra Årøkrysset?

Vi venter på deg!

ring oss
712 62 200

Møt vårt team

Jenni Linn Hermundsli

Magnus Vågen

Britt Vågen

Ved å klikke på "Godta" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.