Personvern

Når du som bruker besøker våre nettsider, etterlater du deg elektroniske spor. Sporene dannes fordi din nettleser automatisk sender en rekke opplysninger til våre tjenermaskiner hver gang du ber om å få vist en side. Vi innhenter også informasjon fra sosialemedier for å vise relevant aktivitet der. Ingen av disse opplysningene vil bli brukt til å identifisere enkeltpersoner. 

Innsending av data via skjemaene på aasbetong.no er sikret gjennom kryptering. Husk også at e-post sendes over Internett. Det vil si at opplysningene kan komme uvedkommende i hende. Mottatt informasjon fra innsendte skjema blir benyttet slik at vi kan behandle din forespørsel. Dette innebærer at e-poster og skjemaer derfor vil kunne bli tilgjengelig for andre det vedkommer. 

Denne nettsiden er drevet og eiet av

Møbelringen Harald Viken AS
Org.nr: 982 567 483
Holamyra 4, 6445 Malmefjorden
Tlf.: +47 71 26 62 35
E-post: post.haraldviken@mobelringen.no

SSL og TLS kryptering

Av sikkerhetsgrunner og for å beskytte overføring av sensitive data fra deg som bruker til våre servere, bruker nettsiden SSL eller TLS kryptering. Det betyr at all data som sendes via nettsiden ikke er lesbar for andre. Du kan identifisere at forbindelsen er kryptert ved at adresselinjen starter med https:// og at hengelåsen vises (nettleser avhengig).

Om informasjonskapsler (cookies)

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på din pc. Nettstedet den kom fra, bruker informasjonskapselen til å kjenne deg igjen og se hva du gjørmens du besøker nettstedet. Det er også vanlig å lagre valg og innstillinger du har gjort på nettstedet i en informasjonskapsel.

Nettsidens bruk av informasjonskapsler

Informasjonskapsler er nødvendige for å få hjemmesiden til å fungere. Informasjonskapsler hjelper oss dessuten med å få overblikk over ditt besøk på hjemmesiden, slik at vi løpende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Informasjonskapsler husker f.eks. hva du har lagt i en eventuell innkjøpskurv, om du tidligere har besøkt siden, om du er logget inn, samt hvilket språk og valuta du gjerne vil ha vist på hjemmesiden. Vi bruker også informasjonskapsler til å målrette våre annonser til deg på andre hjemmesider. Overordnet benyttes informasjonskapsler som en del av vår løsning, for å vise innhold som er så relevant som mulig for deg.

Avvisning av informasjonskapsler

Du kan alltid avvise informasjonskapsler på din PC ved å endre innstillingene i din nettleser. Hvor du finner disse innstillingene, avhenger av hvilken nettleser du benytter. Du skal imidlertid være oppmerksom på at dersom du gjør dette, vil det være mange funksjoner og tjenester du ikke kan benytte, fordi disse funksjoner og tjenester forutsetter at hjemmesiden kan huske de valg du foretar.

Sletting av informasjonskapsler

Informasjonskapsler som du tidligere har akseptert, kan senere enkelt slettes.Benytter du en PC med en nyere nettleser, kan du slette dine informasjonskapsler ved å benytte snarveistastene: CTRL + SHIFT + Delete.Dersom disse ikke fungerer, og/eller du benytter en MAC, må du først avklare hvilken nettleser du benytter og deretter klikke på den relevante linken under:

Husk: Benytter du flere nettlesere, må du slette informasjonskapsler i alle.

Informasjonskapsler vi bruker

Navn

Hensikt

Leverandør

Utløpsdato

cookieconsent_
status

Lagrer godkjenning for bruk av informasjonskapsler på nettsiden.

ekh.no
1 år
_ga

Registrere en unik ID som benyttes til å generere statistiske data for hvordan brukeren bruker nettstedet. Det medfører at din bruk av våre nettsider blir overført til, og lagret av, Google. Denne informasjonen vil i så fall bli behandlet i tråd med Googles personvernpolicy.

Google
Analytics
2 år
_gat

Brukes for å begrense for mange kall mot Google Analytics.

Google
Analytics
1 minutt
_gid

Brukes for å begrense for mange kall mot Google Analytics.

Google
Analytics
24 timer
Ved å klikke på "Godta" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.